Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійОболонську набережну столиці «очистять» від МАФів
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Оболонську набережну столиці «очистять» від МАФів

Киянам пообіцяли, що за тиждень Оболонська набережна змінить свій зовнішній вигляд. На вулиці поменшає тимчасових споруд, котрі заважають проходу та працюють незаконно.

Через тиждень Оболонська набережна матиме кардинально інший вигляд. Мер Києва Віталій Кличко під час спілкування з мешканцями Оболоні, пообіцяв привести набережну у належний стан та звільнити від ряду МАФів, котрі працюють незаконно, псують зовнішній вигляд вулиці та утруднюють прохід. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

«Поставили намети, людям заважають, торгують незаконно, місто грошей не отримує. Ми взяли на себе зобов'язання – привести Оболонську набережну у належний стан. Через тиждень вона матиме кардинально інший вигляд. Вам не доведеться маневрувати між стільцями, столами і МАФами. Торгові точки, які залишаться, матимуть гідний вигляд, не псуватимуть вулицю і не заважатимуть тим, хто гуляє набережною», – наголосив Віталій Кличко.

Також мер Києва зазначив, що голова Оболонського району, який, зокрема, довів набережну до такого стану, вже звільнений. Окрім того, за його словами, чиновники, котрі видавали дозволи на торгівлю з порушенням норм законодавства, також будуть притягувати до відповідальності.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Труханів острів може стати пішохідним. Принаймні, у вживанні таких заходів бачать необхідність столична влада.

 
Коментарі (0)