Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійОдноповерховий Київ стане безпечнішим
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Одноповерховий Київ стане безпечнішим

Програма визначає актуальні питання зовнішнього освітлення міста Києва, дає відповіді на завдання, що стоятимуть перед містом у майбутньому.

Реалізація Міської цільової програми зовнішнього освітлення Києва «Яскраве місто», яку Київська міська державна адміністрація представить на розгляд депутатів Київради 5 квітня, надасть можливість у подальшому забезпечити комфортні та безпечні умови для киян у вечірній та нічний час, впорядкує зовнішнє освітлення прибудинкових територій та малоповерхової забудови, а також допоможе створити більш привабливий зовнішній вигляд міста у нічний час. Про це сказав перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак, інформує прес-служба.

«Шляхи досягнення мети Програми полягають у реалізації комплексного підходу до зовнішнього освітлення міста Києва, впорядкування «покинутих» мереж з впровадженням енергоефективного освітлювального обладнання, централізації управління архітектурно-декоративним освітленням та ілюмінацією міста. Крім того, затвердження програми надасть респектабельний та цивілізований вигляд пам’яткам культурної спадщини, будівлям-домінантам тощо», – сказав Олександр Мазурчак.

За його словами, досвід провідних європейських столиць, в яких вже давно і успішно діють загальноміські програми щодо концептуального освітлення доріг, мостів, будинків, прибудинкових територій, споруд, пам’яток культурної спадщини, зелених зон доводить, що питання організації зовнішнього міського освітлення є актуальним.

На такі програми, як правило, виділяються чималі бюджетні асигнування. Програми містять в собі концептуальний підхід до освітлення значущих об’єктів міст.

«Програма визначає актуальні питання зовнішнього освітлення міста Києва, дає відповіді на завдання, що стоятимуть перед містом у майбутньому. Це сприятиме утвердженню нашого міста, як однієї з найкращих столиць Європи. Програма зробить єдиними, чіткими та зрозумілими вимоги до зовнішнього освітлення кожного району, щоб і у темну частину доби Київ мав своє красиве, яскраве та унікальне обличчя», – наголосив Олександр Мазурчак та додав, що зазначена програма надасть можливість залучити до покращення міста не лише міську владу, а й мешканців столиці.

 

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)