Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГПодіїОнлайн трансляція дебатів кандидатів в мери Києва
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Онлайн трансляція дебатів кандидатів в мери Києва

Сьогодні заплановано проведення дебатів між кандидатами у мери Києва - Бориславом Березою та Віталієм Кличко. «Україна Комунальна» пропонує преглянути онлайн трансляцію зустрічі.

Наприкінці жовтня в Україні, окрім Автономної республіки Крим та окремих районів Донецької та Луганської областей, відбулися вибори міських, селищних та сільських голів та депутатів місцевих рад. Тепер в багатьох великих містах та обласних центрах належить провести другий тур «мерських» виборів. Не виняток і столиця.

Варто зауважити, що складна соціально-економічна ситуація та відсутність результатів реформ призвели до того, що збільшити свої електоральні здобутки у жовтні 2015 року в порівнянні з парламентськими виборами 2014 року, вдалося лише тим політичним силам, які гостро критикували дії центральної влади. При цьому досить часто можна було почути явно популістські гасла як від опозиціонерів, так і від провладних партій: від «Справедливих тарифів» до «Каналізуємо село» і «Відновимо безкоштовні аналізи».

Таким чином, другий тур «мерських» виборів дуже важливий. Ми повинні враховувати всі «за» і «проти» кожного з кандидатів, оскільки від того, хто стане очільником міста залежатиме, як воно розвиватиметься, чи покращуватиметься житлово-комунальне господарство, інфраструктура міста, якість надання тих чи інших послуг, тощо.

Тож, пропонуємо сьогодні о 19:30 переглянути онлайн-трансляцію дебатів кандидатів на пост голови Київської міської державної адміністрації – Борислава Берези та Віталія Кличка.

Редакція «України Комунальної» сподівається, що у ході цієї зустрічі проллється чимало світла на проблеми міста і усі небайдужі зроблять правильний вибір.

 
Коментарі (2)
Читатель2
11 Листопада 2015 p. 20:06
Вопрос от Антона Подлуцкого, до вчерашнего дня главреда РБК- зачёт!!! Вопрос заранее подготовленный. Подлуцкий пиарит за бабло Березу. Разводят нас, как говорил покойный Чечетов "как котят". Противно. Б*я.
Олена1
12 Листопада 2015 p. 12:03
Пора возвращать строчку "против всех"