Рус Укр
ГоловнаКиївські будніПодіїОновлена та уточнена інтерактивна карта з адресами укриттів для населення Києва
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Оновлена та уточнена інтерактивна карта з адресами укриттів для населення Києва

На початку лютого 2022 року стару карту, на якій деякі дані були застарілими (адже вносили їх від початку 2014 року), змінили на цілком нову, перевіривши фонд захисних споруд цивільного захисту міста.
Інтерактивну карту з адресами укриттів на випадок надзвичайних ситуацій для населення міста Києва, яка розміщена за посиланням, оновлено й уточнено. Про це повідомила пресслужба Департаменту муніципальної безпеки КМДА.
 
На початку лютого 2022 року стару карту, на якій деякі дані були застарілими (адже вносили їх від початку 2014 року), змінили на цілком нову, перевіривши фонд захисних споруд цивільного захисту міста.
 
Відповідальні представники районних в місті Києві держадміністрацій спільно з представниками Департаменту провели чергову перевірку укриттів для населення в кожному з районів, склали списки з адресним переліком та розмістили їх на сайтах райдержадміністрацій. Спираючись на ці дані, Департамент оновив і доповнив інтерактивну карту.
 
Зокрема, тепер на карті додано позначки з уточненнями, яка саме споруда подвійного використання знаходиться за адресою: підвал, підземний паркінг, підземний перехід, станція метро, і чи облаштовано на ній пандус.
 
Варто зауважити: якщо мешканці будинків виявлять підвальне або інше приміщення біля своїх помешкань, яке придатне для укриття у разі виникнення надзвичайної ситуації, ми розробили рекомендований алгоритм дій громадян міста Києва в такій ситуації. Його теж розміщено на сайті КМДА.
 

Нагадаємо, для укриття населення Києва від надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру створено фонд захисних споруд цивільного захисту, що налічує близько 5 тисяч укриттів. У мирний час споруди подвійного використання можуть використовуватися для господарської діяльності. Там зараз можуть бути магазини, аптеки, кафе чи перукарні. Але в разі надзвичайної ситуації балансоутримувачі та керівники закладів повинні відчинити двері та надати захист населенню. 

 
Коментарі (0)