Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійПід новий рік столичні підземні переходи оновляться
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Під новий рік столичні підземні переходи оновляться

У Києві триває капітальний ремонт проспекту Перемоги. Виконано значний обсяг робіт, втім, дорожники не мають наміру зупинятися. До кінця року обіцяють також оновити 9 підземних пішохідних переходів.

КК «Київавтодор» продовжує ремонтні роботи по проеспекту Перемоги. Так, станом на сьогодні вже влаштовано три шари асфальтобетонного покриття проїзної частини на відрізку від кемпінгу «Пролісок» до Святошинського шляхопроводу загальною площею 105 тис. кв. м, - повідомляє прес-служба КМДА.

Окрім того, встановлено 3 км бар’єрного огородження та нанесено дорожню розмітку. На цьому ж відрізку наразі завершуються роботи з облаштування тротуарів та велосипедних доріжок, наноситься відповідна розмітка.

Варто зазаначити, також до кінця року завершиться капітальний ремонт 9 підземних пішохідних переходів, які розташовані на проспекті, із 17 запланованих.

Триває й реконструкція шляхопроводу на перетині просп. Перемоги й Академіка Палладіна. Наразі там здійснюється ремонт нижньої частини шляхопроводу.

Нагадаємо, загалом, у рамках реконструкції проспекту передбачається заміна асфальтобетонного покриття проїжджої частини на площі 405 тис. кв. м, а також 150 тис. кв. м тротуарів.

Загальна вартість будівельних робіт складає близько 440 млн грн. За умови стабільного фінансування реконструкцію об’єкта планується завершити до грудня 2014 року.

 
Коментарі (0)