Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійПопов перевірив, як фарбують під’їзди і міняють лампочки
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Попов перевірив, як фарбують під’їзди і міняють лампочки

Якість виконання комплексної програми ремонту та благоустрою житлового фонду і прибудинкових територій, яка наразі триває у всіх районах столиці, голова КМДА Олександр Попов 3 серпня перевірив особисто

Якість виконання комплексної програми ремонту та благоустрою житлового фонду і прибудинкових територій, яка наразі триває у всіх районах столиці, голова КМДА Олександр Попов 3 серпня перевірив  особисто.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА.

Напередодні він здійснив інспекцію дворів Святошинського району, де нині тривають відповідні роботи. Очільник столичної держадміністрації поспілкувався з мешканцями, запитав їхньої думки про якість робіт, оглянув вже відремонтовані під’їзди та вказав місцевим чиновникам на прогалини.

 «Головний арбітр і суддя у питанні якості ремонтів під’їздів – це, безумовно, кияни. Я запитав у людей, чи вони задоволені якістю виконання робіт з ремонту під’їздів та прибудинкових територій, і почув ствердні відповіді. Адже ремонти тут востаннє проводили 20-25 років тому. Наразі ще залишається відкритим питання ремонту підвалів і покрівель – ми, на жаль, не зможемо вирішити його цього року. Але це стане наступним кроком. Житловий фонд давно застарів і дійсно потребує реанімації, а це дуже великі кошти», – поділився враженнями голова КМДА.

Зокрема Олександр Попов побував у дворі на вулиці Ромена Ролана між будинками №№ 2 та 4, а також на вулиці Карвелішвілі, 3-А та 3-Б. За першою адресою розпочалася заміна асфальтового покриття, за другою – уже завершився ремонт під’їздів, та розпочалося впорядкування прибудинкової території.

 «Реалізація програми тільки розпочалася, ми плануємо завершити її до жовтня, тобто до початку опалювального сезону. Загалом, оновлення відбудеться у близько 350-ти мікрорайонах, це комплексні території, які включають 3, 4, а подекуди й 8 будинків. Окрім асфальтування та ремонту під’їздів ми замінюємо всі опори освітлення прибудинкових територій, ставимо енергозберігаючі лампи, одночасно влаштовуємо освітлення під’їздів. Усе це за новими енергоощадними технологіями, вони дуже ефективні, адже споживають в декілька десятків разів менше електроенергії, але натомість дають набагато більше світла аніж старі лампочки», – розповів Олександр Попов.

Подібні інспекції голова КМДА проводитиме щотижня. Він також звернувся до киян з проханням повідомляти про всі недоліки у виконання ремонтних робіт за телефоном Call-центру КМДА 15-51.

 
Коментарі (0)