Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоПопов пообіцяв зберегти «старе місто»
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Попов пообіцяв зберегти «старе місто»

В Стратегію закладені 5 основних принципів: компактності, територіального розвитку, збалансованого розвитку агломерації та стратегічного планування містобудівної діяльності.

До проекту Генерального плану, презентація якого відбулася під час засідання Громадської Ради з реалізації Стратегії розвитку Києва до 2025 року, закладені принципи збереження «старого міста» з його кордонами, розвитку території та будівництва нових ділових центрів міста.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА.

Радник голови КМДА Олена Симоненко представила основні положення Генплану столиці та підкреслила, що проект винесено на громадське обговорення.

«Проект Генерального плану Києва уточнювали і допрацьовували паралельно з підготовкою Стратегії розвитку столиці до 2025 року», – розповіла Олена Симоненко.

За її словами, в Стратегію закладені 5 основних принципів: компактності, територіального розвитку, збалансованого розвитку агломерації та стратегічного планування містобудівної діяльності.

«За проектом нового Генплану площа Києва залишається незмінною – 84,3 тис. гектарів, а власне Київ перетворюється на поліцентричне місто, адже в столиці України мають з’явитися нові ділові центри», – зауважила Олена Симоненко.

Вона розповіла, що згідно з принципом відповідальності перед майбутнім поколінням, Генплан передбачає збереження «старого міста», охорону всіх пам'яток архітектурної та культурної спадщини, розвиток туристичної зони в історичних ареалах міста. Також, відповідно до стратегічної ініціативи «Дніпровська перлина», передбачене створення загальноміської зони відпочинку на дніпровських островах.

Олена Симоненко підсумувала, що Генеральний план міста повинен стати інструментом містобудівного забезпечення реалізації Стратегії розвитку Києва.

У свою чергу голова КМДА Олександр Попов зазначив, що всі пропозиції, які пролунали під час засідання Громадської ради, будуть відпрацьовані робочою групою з реалізації Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року.

«Ми зацікавлені у співпраці з вами, тому я закликаю всіх членів Громадської ради допомогти нам в процесі реалізації Стратегії», – зазначив Олександр Попов. 

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)