Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортПопов посуне маршрутки зі столичних вулиць
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Попов посуне маршрутки зі столичних вулиць

Забезпечити якість та безпеку пасажирських перевезень у столиці можна лише оновивши муніципальний транспорт, який витіснить з ринку несправні, а тому – небезпечні, маршрутки

Забезпечити якість та безпеку пасажирських перевезень у столиці можна лише оновивши муніципальний транспорт, який витіснить з ринку несправні, а тому – небезпечні, маршрутки.

Про це, відповідаючи на запитання журналістів, заявив сьогодні голова КМДА Олександр Попов, інформує прес-служба.

«Лише до кінця цього року за програмою оновлення громадського транспорту на лініях курсуватимуть 400 нових тролейбусів та автобусів. Якщо ми збережемо такі темпи, то у наступному році оновимо 80% рухомого складу пасажирського транспорту. Я переконаний, що це дозволить зняти з ліній значну кількість морально і технічно застарілих маршруток. Крім того, цінова політика в сфері пасажирських перевезень, яка реалізовується міською владою, призведе до того, що більшість мешканців міста все ж обиратимуть муніципальний транспорт, адже проїзд у ньому не лише більш комфортний та безпечний, а й дешевший», – підкреслив Олександр Попов.

Голова КМДА додав, що столична влада не має наміру повністю витіснити приватного перевізника, але вимагатиме від підприємців забезпечити якість і безпеку перевезень на сучасному рівні. Наразі ж, більшість приватних маршруток міста цим вимогам не відповідають. Це підтверджує й перевірка проведена ДАІ Києва. Нагадаємо, за її результатами, мало не кожна п’ята маршрутка в місті – не придатна для перевезення людей.

«Ми налаштовані замінити більшість приватних маршрутних автобусів, на сучасні комфортабельні комунальні автобуси, тролейбуси і трамваї. Ми не ставимо за мету повністю витіснити приватного перевізника, але є певні стандарти, і столичний транспорт повинен їм відповідати. Якщо перевізник готовий оновлювати рухомий склад – ми готові надавати маршрути. Однак, якість і безпека громадських перевезень повинна відповідати найвищим вимогам», – наголосив голова КМДА. 

 
Коментарі (0)