Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійПопов візьметься за модернізацію Гідропарку
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Попов візьметься за модернізацію Гідропарку

Гідропарк – це одне із найпопулярніших місць літнього відпочинку киян, однак він потребує комплексного благоустрою і впорядкування. Оновити і осучаснити зелену зону на Венеціанському та Долобецькому островах Дніпра міська влада має намір уже наступного ро

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов вкрай незадоволений станом Гідропарку. Про це він сказав в ефірі одного з українських телеканалів, відповідаючи на запитання глядачів. 

Очільник КМДА зазначив, що Гідропарк – це одне із найпопулярніших місць літнього відпочинку киян, однак він потребує комплексного благоустрою і впорядкування. Оновити і осучаснити зелену зону на Венеціанському та Долобецькому островах Дніпра міська влада має намір уже наступного року. 

Зокрема, як тільки в Гідропарку збудують понтонну переправу, Венеціанський міст закриють на реконструкцію. Цей основний канал сполучення острова з містом уже давно перебуває в аварійному стані. Розпочати реконструкцію мосту планується у другому півріччі поточного року. 

«Привести до ладу територію Гідропарку стане наступного року для нас пріоритетним завданням. У зв’язку з підготовкою до ЄВРО цього року ми об’єктивно не змогли приділити парку належної уваги. Але, я переконаний, що місця, де відпочивають кияни, мають бути приведені у належний стан. Ми підготуємося за осінь-зиму, виділимо необхідні кошти і наступного року проведемо необхідні роботи у Гідропарку», – наголосив пан  Попов.

 
Коментарі (0)