Рус Укр
ГоловнаКоментаріОпалювальний сезон 2023-2024П.Пантелеєв: "При низьких температурах навіть протяги можуть спричинити розмерзання трубопроводів"
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

П.Пантелеєв: "При низьких температурах навіть протяги можуть спричинити розмерзання трубопроводів"

У Києві проведуть позачергову перевірку в житлових будинках на предмет усунення управляючими компаніями зауважень у роботі систем теплопостачання.
У Києві проведуть позачергову перевірку в житлових будинках на предмет усунення управляючими компаніями зауважень у роботі систем теплопостачання. Оскільки зниження температури буде тривати, і недоліки в будинкових системах опалення можуть призвести до їх пошкоджень та аварійних випадків. 
 
Про це в ефірі ТРК «Київ» заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, пише "Україна Комунальна".
 
При таких низьких температурах навіть найменші протяги чи порушення ізоляції в будинку можуть спричинити розмерзання трубопроводів. Тому всі без винятку компанії та посадові особи, які забезпечують обслуговування житлових будівель, мають перевірити технічні приміщення та місця загального користування.
 
«Система теплопостачання в будинку вразлива саме в тих місцях, де може бути прохолодно. Тому не повинна бути пошкоджена теплоізоляція, не повинні бути відкриті вікна на горищах. Усі ці речі необхідно контролювати протягом зими. Якщо циркуляція води в системі опалення зупиняється, то під впливом морозу ці ділянки трубопроводу можуть пошкодитись. Тому будинки треба ще раз швидко перевірити і усунути, якщо є, подібні недоліки», – сказав Петро Пантелеєв.
 

Нагадаємо, з огляду на прогнозоване різке зниження температури повітря та потенційну загрозу масованих обстрілів української столиці доручила житлово-експлуатаційним підприємствам, керівним компаніям усіх форм власності, ОСББ і ЖБК у будь-який час доби не допустити замерзання системи опалення в разі надзвичайної ситуації. 

 
Коментарі (0)