Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортПроект столичної кільцевої проходить черговий етап
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Проект столичної кільцевої проходить черговий етап

«Укравтодор» схвалив нацпроект «Міська кільцева автомобільна дорога». На черзі – розробка ТЕО та проведення концесійного конкурсу.

Технічна рада Державного агентства автомобільних доріг розглянула та схвалено технічне завдання на розробку ТЕО Національного проекту «Міська кільцева автомобільна дорога навколо м.Києва». Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами.

Так, за словами керівника ДП «Національні інфраструктурні проекти» Віктора Ястребова, експерти «Укравтодору» та представники проектних інститутів, що спеціалізуються на проектуванні автомобільних доріг, розглянувши технічне завдання на розробку ТЕО нацпроекту «Міська кільцева автомобільна дорога навколо м.Києва». Наступним кроком буде розробка ТЕО, організація та проведення концесійного конкурсу.

«Вперше до процесу організації конкурсу на відбір концесіонера, нами буде залучено високоякісного міжнародного консультанта – корпорацію IFC», - сказав Віктор Ястребов.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в Україні активізувалася робота по реформуванню автодорожнього господарства. «Укравтодор» ініціював поправки до урядової постанови, які дозволять провести акціонування облавтодорів, які мають зараз статус дочірніх підприємств. У такому статусі вони зможуть залучати приватне фінансування.

 
Коментарі (0)