Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортПроїзд у транспорті не дорожчатиме завдяки… новим тролейбусам
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Проїзд у транспорті не дорожчатиме завдяки… новим тролейбусам

Голова КМДА Олександр Попов зауважив, що заміна старих тролейбусів на «енергозберігаючі» дозволить ще довгий час утримувати на існуючому рівні тарифи на проїзд у громадському транспорті

Незабаром кияни побачать на лініях нові тролейбуси. Обслуговуватимуть пасажирів два типи машин – місткістю 105 та 184 місць. Обидві моделі мають пандуси для заїзду колясок та систему нахилу кузова, що робить їх доступними для людей з обмеженими фізичними можливостями. Крім того, вони облаштовані поліпшеною системою вентиляції, а нова система управління тролейбусами дозволяє економити електроенергію майже вдвічі – до 45%.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА.

Голова КМДА Олександр Попов зауважив, що заміна старих тролейбусів на «енергозберігаючі» дозволить ще довгий час утримувати на існуючому рівні тарифи на проїзд у громадському транспорті.

«Цього року ми плануємо вивести на лінію понад 250 тролейбусів. Практично щомісяця отримуватимемо і нові автобуси, і тролейбуси. Загалом, до початку Чемпіонату Європи з футболу, ми плануємо випустити на лінії до 400 одиниць нового рухомого складу», – сказав Олександр Попов.

Він додав, що розширення парку рухомого складу громадського транспорту дозволить місту не лише покращити якість пасажирських перевезень, а й забезпечити у повній мірі реалізацію права пільгових категорій на безкоштовний проїзд.

Нагадаємо, що комунальне підприємство «Київпастранс» є єдиним перевізником, який на 100% виконує Закони України «Про автомобільний транспорт» та «Про міський електричний транспорт», забезпечуючи перевезення пільгових категорій пасажирів, яких в Києві постійно проживає понад 800 тисяч.

Щоденно на лінію виходить до 800 автобусів, понад 350 тролейбусів та 194 трамваїв (з яких 87 односкладових, 97 двоскладових трамваїв, 10 трисекційних потягів).

У 2011 році підприємством перевезено понад 410 млн пасажирів тільки у звичайному режимі руху, з яких 271 млн – пільговики.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)