Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортРозпочнуться підготовчі роботи до ремонту шляхопроводу на перетині вулиць Лугової та Богатирської
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Розпочнуться підготовчі роботи до ремонту шляхопроводу на перетині вулиць Лугової та Богатирської

Під час робіт дорожники влаштують нову перильну й бар’єрну огорожу, опори освітлення та дорожнє покриття на підходах. А на тротуарах – облаштують велодоріжки.
На початку червня КК «Київавтодор» оголосила тендер на плановий капітальний ремонт аварійного шляхопроводу на перетині вулиць Лугової та Богатирської, що в Оболонському районі столиці та вже на поточному тижні розпочинає підготовчі роботи до капітального ремонту. Роботи потребують обмеження руху транспорту проїжджою частиною шляхопроводу в напрямку вулиці Сім’ї Кульженків. Про це повідомляє КК «Київавтодор».
 
Запланований капітальний ремонт споруди наразі є нагальним та необхідний аби ліквідувати зношеність нижніх шарів дорожнього одягу мостового полотна та гідроізоляції, усунути руйнування конструкцій деформаційних швів, облаштувати злагоджену систему водовідведення води з проїзної частини та тротуарів, а також привести відповідно до діючих норм бар’єрну та перильну огорожу.  
 
Проєктом капітального ремонту передбачено ремонт мостового полотна, прогонових будов і конструкцій опор. Під час робіт дорожники влаштують нову перильну й бар’єрну огорожу, опори освітлення та дорожнє покриття на підходах. А на тротуарах – облаштують велодоріжки.
 
Наголошуємо, що під час капітального ремонту усі роботи виконуються з урахуванням принципів безбар’єрності – для безперешкодного доступу для людей з інвалідністю та маломобільних груп. Зокрема, на даному об’єкті на підходах до пішохідних переходів влаштують пандуси, тактильну плитку та понизять бортовий камінь.
 

Увесь комплекс робіт з капітального ремонту споруди заплановано завершити до кінця 2025 року. 

 
Коментарі (0)