Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїТранспортСьогодні центр Києва частково перекриють на місяць
Новини ЖКГ
18 Березня 2024 p.
15 Березня 2024 p.
14 Березня 2024 p.
13 Березня 2024 p.
12 Березня 2024 p.
08 Березня 2024 p.
06 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Сьогодні центр Києва частково перекриють на місяць

У центрі Києва з 25 квітня по 18 травня буде обмежено рух транспорту у зв'язку з організацією і проведенням заходів міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017»
У центрі Києва з 25 квітня по 18 травня буде обмежено рух транспорту у зв'язку з організацією і проведенням заходів міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017», передає прес-служба КМДА.
 
«У зв'язку з організацією і проведенням заходів пісенного конкурсу «Євробачення-2017» у столиці будуть внесені тимчасові зміни в організацію дорожнього руху», - сказано в повідомленні.
 
З 25 квітня по 18 травня буде обмежено рух транспортних засобів в обох напрямках на вул. Хрещатик (від вул. Богдана Хмельницького до вул. Михайлівської) і на вул. Прорізній (від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик).
 
Крім того, буде заборонено рух пішоходів на вул. Хрещатик (від вул. Богдана Хмельницького до вул. Прорізній нижньою частиною тротуару на непарній стороні вул. Хрещатик).
 
В рамках проведення церемонії відкриття «Євробачення-2017» вносяться тимчасові обмеження руху транспортних засобів і пішоходів в обох напрямках з 6 травня до 7 травня на вул. Інститутській (від вул. Ольгинської до Кріпосного провулка), на вул. Садової (від вул. Інститутської до вул. Михайла Грушевського), на вул. Липській (від вул. Інститутської до вул. Михайла Грушевського), на вул. Шовковичній (від вул. Інститутської до вул. Михайла Грушевського).
 
7 травня з 13:00 до 24:00 буде обмежено рух транспортних засобів в обох напрямках на вул. Михайла Грушевського (від Європейської площі до Паркової дороги).
 
Рух транспортних засобів та обмежено рух пішоходів в обох напрямках з 6 травня до 7 травня буде заборонено на вул. Михайла Грушевського (від Паркової дороги до вул. Івана Мазепи).
 
Також 7 травня з 13:00 до 24:00 буде обмежено рух транспортних засобів і пішоходів в обох напрямках на Парковій дорозі (від Петрівської алеї до пл. Андрія Первозванного) і на Петровській алеї (від Європейської площі до Паркової дороги).
 
Крім того, на території Арени-МВЦ (вул. Броварська, 15) буде внесено тимчасові зміни в організацію дорожнього руху.
 
Зокрема, з 24:00 30 квітня до 23:00 14 травня буде обмежено рух транспортних засобів і пішоходів на вул. Микільсько-Слобідській в обох напрямах (від вул. Панельної до вул. Митрополита Андрея Шептицького) і на вул. Митрополита Андрія Шептицького (від вул. Микільсько-Слобідської до вул. Раїси Окіпної). 
 
Коментарі (0)