Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортСтоличні даішники перевірять пасажирський транспорт
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичні даішники перевірять пасажирський транспорт

Столичний пасажирський транспорт перевірять на придатність до експлуатації взимку. Зокрема перевірка триватиме майже місяць.

З 21 жовтня Державтоінспекція міста Києва проводить комплекс профілактичних заходів з перевірки готовності пасажирського транспорту до експлуатації у зимовий період. Заходи триватимуть до 21 листопада.  Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі столичної ДАІ.  

Так,  майже місяць триватимуть перевірки підприємств-перевізників і суб'єктів господарювання на предмет виконання ними вимог законодавства у сфері безпеки дорожнього руху.

Повідомляється, що особлива увага приділятиметься питанням підготовки автотранспорту до використання в осінньо-зимовий період, заміни шин на зимові, справності обігріву скла та салону, зовнішніх світлових приладів, організацію передрейсового контролю технічного стану автобусів та проведення щозмінного медичного огляду водіїв.

З огляду на складні умови, столична ДАІ посилить контроль за дотриманням вимог безпеки під час організації та здійснення перевезень дітей упродовж осінньо-зимового періоду.

Як повідомляла «Україна Комунальна»,  раніше Державтоінспекція перевірила українські дороги, на яких зараз проходять ремонтні роботи з обмеженням руху. На 43 ділянках шляхів, які ремонтуються, до настання зимового періоду відповідні роботи не завершаться.

Зокрема, у столиці готуються до гіршого: внаслідок недофінансування, а відповідно, припинення виконання ремонту доріг на окремих ділянках, дороги столиці після майбутньої зими, будуть ще гіршими, ніж після минулої.

 
Коментарі (0)