Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСтоличні дороги «засвітяться»
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичні дороги «засвітяться»

У столиці до 3 червня завершаться роботи по нанесенню дорожньої розмітки, при цьому планується застосування фарби зі світловідбиваючими матеріалами.

У столиці до 3 червня завершаться роботи по нанесенню дорожньої розмітки, при цьому планується застосування фарби зі світловідбиваючими матеріалами.

Про це «У.К.» повідомили сьогодні в прес-службі КК «Київавтодор».
 
«До 3 червня 2012 року « Київавтодор» має намір завершити роботи з нанесення дорожньої розмітки на всіх основних магістральних вулицях загальноміського та районного призначення і центральних вулицях Києва, що за обсягами робіт складе майже 70% від загальної кількості», - йдеться в повідомленні.
 
Крім того, до кінця серпня 2012 року будуть виконані роботи на другорядних вулицях місцевого значення у віддалених від центру міста районах. «Також буде здійснюватися повторне нанесення дорожньої розмітки на пішохідних переходах біля загальноосвітніх закладів та об'єктів соціально-побутового та культурного призначення», - відзначає «Київавтодор».
 
При виконанні робіт буде застосовуватися фарба зі світловідбиваючими матеріалами. «Паралельно буде продовжуватися впровадження робіт з нанесення дорожньої розмітки із застосуванням зносостійких холодних пластиків», - сказано в повідомленні.
 
Також, в 2012 році заплановані роботи з відновлення та нанесення горизонтальної дорожньої розмітки із застосуванням пластиків на 20 дорожніх об'єктах, в тому числі і на вулицях, що знаходяться в межах 1,5 км зони навколо НСК «Олімпійський».
 
Всього, за інформацією «Київавтодору», згідно з встановленим графіком, в 2012 році передбачено нанесення поздовжньої і поперечної горизонтальної дорожньої розмітки на 599 об'єктах дорожньої мережі міста. Зокрема: автомобільних дорогах, площах, транспортних розв'язках, мостових переходах, шляхопроводах, біля об'єктів освіти, соціально-побутового та культурного призначення.
 
Коментарі (0)