Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСтоличні кладовища підготують до поминальних днів
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичні кладовища підготують до поминальних днів

Департамент житлово-комунальної інфраструктури підготує міські кладовища до поминальних днів. У КМДА відзвітували, де саме пройдуть підготовчі роботи.

Департамент житлово-комунальної інфраструктури підготує міські кладовища до проведення поминальних днів з 19 до 22 квітня та 9 травня. Підписане відповідне  розпорядження КМДА.

Так, для того, аби забезпечити належні умови для відвідування кладовищ під час поминальних днів, комунальні служби очистять території та вивезуть сміття; кронують дерева, знімуть омелу; здійснять благоустрій військових поховань та меморіалів, підготовку та пуск поливальних водопроводів. Також відремонтують та пофарбують огорожі, ворота, хвіртки, арки, бордюри, громадські вбиральні, контейнери для сміття тощо.
 
Відповідні роботи проведуть у Голосіївському районі на кладовищах: Байковому, Пирогівському, Мишоловському, Чапаївському, а також у РС СКП «Київський крематорій».
 
У Дарницькому районі – на кладовищі Дарницькому, Позняківському, Бортничанському; у Деснянському районі – на Биківнянському, Лісовому, Вигурівському та Троєщинському кладовищах.
 
Роботи також здійснять на Пуща-Водицькому кладовищі в Оболонському районі, а на Печерську – на Звіринецькому кладовищі та в Парку Вічної Слави (Меморіал на могилі Невідомого солдата).
 
У Подільському районі підготують до поминальних днів Міське та Куренівське кладовища, у Святошинському – Святошинське, Біличанське, Братське та Михайлівське. Зазначені роботи проведуть на Солом’янському, Совському, Шулявському, Жулянському кладовищах у Святошинському районі; на Військовому, Старообрядному кладовищах та у Державному історико-меморіальному Лук’янівському заповіднику в Шевченківському районі. До поминальних днів також підготують Північне та Південне кладовища.
 
До речі, станом на ранок 16 березня, в Києві без централізованого опалення та/або гарячого водопостачання перебувають 5 споживачів «Київенерго».
 
Коментарі (0)