Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСтоличні комунальники готові кинути виклик зимі
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичні комунальники готові кинути виклик зимі

Київська міська влада та ряд комунальних установ запевняють у повній готовності столиці до зими.

Столиця готова до зими. Про це під час розширеного засідання Колегії, яке відбулося у столичній адміністрації вчора, запевнив перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак, - інформує «У.К.»  прес-служба установи.

Для належного утримання та експлуатації прибудинкових територій житлових будинків та міжквартальних проїздів у зимовий період, райони підготували 213 тракторів, 130 одиниць снігоприбиральної техніки та майже 4,5 тис. тонн піщано-соляної суміші.

Крім того, у комунальній корпорації «Київавтодор» звітували про готовність дорожньої інфраструктури столиці до зими. Служби заготовили 32,8 тис. тонн технічної солі, 1,2 тис. тонн фрикційних матеріалів та 5,8 тис. тонн піщано-соляної суміші. Вулиці міста розчищатиме від снігу і вся наявна техніка корпорації. У разі необхідності на столичні магістралі одночасно може вийти 293 одиниці спецтехніки.

А у комунальному об’єднанні «Київзеленбуд» повідомили про те, що планують додатково закупити 10 машин малої механізації. Цією технікою зеленбудівці очищатимуть паркові доріжки у важкодоступних місцях. Крім того, вже готові до експлуатації 15 снігоприбиральних машин та 19 тракторів з додатковим обладнанням.  

Однак за неналежну підготовку до зимового періоду зеленого господарства Подільського району запропоновано звільнити керівника КП УЗН. Так, комунальним підприємством з утримання зелених насаджень району заготовлено лише 600 кг солі, проте такої кількості посипальних матеріалів недостатньо. Олександр Мазурчак доручив негайно виправити ситуацію та забезпечити необхідну кількість піщано-соляної суміші.

 
Коментарі (0)