Рус Укр
ГоловнаКиївські будніБлагоустрійСтоличні МАФи на межі знищення
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичні МАФи на межі знищення

У столиці продовжуються заходи з очищення території міста від незаконно встановлених тимчасових споруд. Демонтажі відбувалися в Голосіївському, Деснянському, Оболонському, Святошинському, Солом’янському та Шевченківському районах Києва.

Силами працівників КП «Київблагоустрій» 10 липня було демонтовано 21 тимчасову споруду без дозвільної документації, що розташовувалися на площі Лесі Українки в Печерському районі. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.  

У КП "Київблагоустрій" зазначили, що демонтовані МАФи займали більшу частину тротуару, розміщувались на зупинках громадського транспорту, перешкоджаючи вільному проходу громадян.

КП «Київблагоустрій» продовжить демонтаж незаконних тимчасових споруд на площі Лесі Українки. Зокрема, буде демонтований літній майданчик біля закладу громадського харчування, який розміщений без дозвільної документації та займає значну частину тротуару.

Усього з початку цього тижня працівники комунального підприємства демонтували 25 незаконно встановлених тимчасових споруд.

Нагадаємо, що в столиці продовжуються заходи з очищення території міста від незаконно встановлених тимчасових споруд. Так, минулого тижня демонтажі відбувалися в Голосіївському, Деснянському, Оболонському, Святошинському, Солом’янському та Шевченківському районах Києва.

 
Коментарі (0)