Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортСтоличні тролейбуси тимчасово припинять рух
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичні тролейбуси тимчасово припинять рух

Тролейбуси кількох столичних маршрутів завтра припинять курсування. Це обумовлено ремонтними роботами на вул. Радунській і проведенням продовольчої ярмарки. Водночас, буде організовано роботу тимчасових автобусних маршрутів.

У Києві 7 листопада тимчасово призупинено роботу тролейбусів маршрутів №31,37,37А. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КП «Київпастранс».

Згідно з повідомленням, причинами зупинки електротранспорту є проведення робіт з асфальтування проїзної частини вул. Радунської на ділянці від вул. Милославської до вул. Лісківської та проведення продовольчого ярмарку на вул. М. Цвєтаєвої на ділянці від просп. Маяковського до вул. Закревського.

Зокрема, рух тролейбусів маршрутів №31 та №37 буде тимчасово зупинено з 8:30 до 22:00. Тролейбус №37А не буде курсувати на період проведення ярмарки.

Примітно, на вказаний період, організовується робота тимчасових автобусних маршрутів №10ТР «Вулиця Милославська – вул. Цвєтаєвої – проспект Маяковського» та №37ТР «Вулиця Милославська – ст. м «Лісова» (по трасі руху Тр № 37) з правом проїзду по місячним проїзним квиткам, придбаним для проїзду в тролейбусі.

Окрім того, для належного забезпечення транспортним сполученням мешканців мікрорайону кількість рухомого складу на тролейбусному маршруті №30 буде збільшено.

Нагадаємо, у столиці вирішили запровадити додаткову зупинку на одному з автобусних маршрутів. Це зумовлено необхідністю покращення транспортного обслуговування пасажирів. Автобуси зупинятимуться на діючій тролейбусній зупинці.

 
Коментарі (0)