Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортСтоличні водії отримають сучасні паркінги
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичні водії отримають сучасні паркінги

Проектом передбачено створення паркінгів у центральній частині міста загальною кількістю 1,5 тис. машиномісць.

КП «Київтранспарксервіс» розробило інвестиційний проект, що включає три складові: будівництво багатоповерхових наземних перехоплюючих паркінгів на в'їзді в столицю, будівництво підземних паркінгів у центральній частині міста та у «спальних» районах. Очікується, що нові паркінги дозволять значно розвантажити центральні магістралі та прибрати автомобілі з вулиць. Проект буде представлено на Київському інвестиційному форумі, інформує прес-служба КМДА.

Інвестиційним проектом передбачено будівництво перехоплюючих паркінгів на основних в'їздах у місто, біля кінцевих станцій метро. Це дасть можливість водіям залишати власний автотранспорт та, зберігаючи час, пересуватися до центру міста громадським транспортом. На сьогоднішній день розроблено проект будівництва першої черги - 6 паркінгів на 2,5 тис. машиномісць вартістю близько 350 млн грн.

Проектом заплановано будівництво наземного паркінгу з об'єктами транспортної інфраструктури на 500 машиномісць на вулиці Академіка Палладіна (біля станції метро «Академмістечко»); на 300 машиномісць на вулиці Поліській (неподалік станції метро «Червоний Хутір»); на 350 машиномісць на вул. Щусєва (поблизу станції метро «Сирець»); на 600 машиномісць на вул. Святошинській, просп.Перемоги та площі Героїв Бресту (станція метро «Святошин»); на 400 машиномісць на просп. Перемоги (біля станції метро «Нивки») та на 350 машиномісць на Оболонському проспекті (станція метро «Героїв Дніпра»).

Крім того, проектом передбачено створення паркінгів у центральній частині міста загальною кількістю 1,5 тис. машиномісць.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)