Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїБлагоустрійСтоличні зеленбудівці борються з МАФами
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичні зеленбудівці борються з МАФами

Майстри «Київзеленбуду» не припиняють боротьби проти незаконно зведених МАФів. Адже, такі архітектурні форми знімають родючий шар грунту та погіршують санітарний стан міста.

У Києві працівники зеленого господарства міста не припиняють боротьбу із малими архітектурними формами, які порушують правила благоустрою. Зокрема, станом на 13 лютого працівниками комунальних підприємств було складено 166 та 18 приписів та протоколів відповідно. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Зауважується, що за минулий рік зеленбудівцями було складено понад 500 таких приписів та 30 протоколів.

У КМДА наголошують, що комунальні підприємства несуть додаткове навантаження з утилізації та збору відходів від незаконно встановлених МАФів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, самовільно розміщеним тимчасовим спорудам оголосили війну на законодавчому рівні. Парламентарі прагнуть встановити адміністративну відповідальність за таке порушення. Тож, невдовзі підприємцям можуть загрожувати кількатисячні штрафи із конфіскацією споруд.

Анастасія Войтко

 
Коментарі (1)
Олександр1
13 Лютого 2015 p. 16:18
Борьба с МАФами - это иммитация деятельности КМДА. Задача - отвлечь от подорожания жизни, тарифов на проезд, от коррупции в Киеве, где пропадают миллионы. Вопрос мэру: почему в Киеве отменили на 2015г. сбор налога на недвижимость, решение о взимании которого Верховна рада переложила на местные советы, т.к. идёт этот налог в местную казну? Это НАЛОГ НЕ НА БЕДНЫХ и мог бы принести в казну деньги, которых резко не хватает на еду школьникам и т.д. и т.п. Даже Кернес в Харькове собирает этот налог с этого года. А мы не хотим трогать богатых? Могу предположить, что у власть имущих в Киеве, которые принимают такие решения, есть до фига лишних квадратов, за которые не хочется платить кровные.