Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСтолична адміністрація пішла в наступ на МАФи
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столична адміністрація пішла в наступ на МАФи

Одноголосно вирішено демонтувати МАФи за поданням прокуратури, колективних звернень киян, нововстановлені протягом лютого 2012 року (всупереч діючому мораторію)

З початку року силами комунального підприємства «Київблагоустрій» демонтовано 116 малих архітектурних форм та 16 тимчасових споруд, що були встановлені неправомірно.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА.

Окрім цього, 13 березня комісія з питань впорядкування розміщення тимчасових споруд та малих архітектурних форм на території Києва на чолі з першим заступником голови КМДА Олександром Мазурчаком прийняла рішення щодо демонтажу ще близько 600 МАФів.

Так, одноголосно вирішено демонтувати МАФи за поданням прокуратури, колективних звернень киян, нововстановлені протягом лютого 2012 року (всупереч діючому мораторію), а також незаконно встановлені споруди у зонах відпочинку біля води.

Також під час засідання члени комісії розглянули пропозиції щодо демонтажу кіосків, які розміщені біля навчальних закладів та здійснюють торговельну діяльність алкогольними та тютюновими виробами.  

«Упродовж сьогоднішнього засідання члени комісії прийняли рішення про демонтаж понад 600 малих архітектурних форм. Це ті об’єкти, що встановлені без дозвільної документації та після введення мораторію на встановлення МАФів, і кіоски, які грубо порушують Державні будівельні норми. Ми об’єктивно приймаємо рішення, враховуючи зауваження та інтереси підприємців, проте, у першу чергу прислуховуємося до скарг та звернень мешканців столиці», – наголосив О.Мазурчак.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)