Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаСтолична різниця тарифів з'їсть мільйони
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столична різниця тарифів з'їсть мільйони

Київ у 2012 році отримає з державного бюджету субвенцію у розмірі 2 515,4 млн грн на погашення заборгованості, що виникає через різницю у тарифах.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України, Київ у 2012 році отримає з державного бюджету субвенцію у розмірі 2,5 млн грн на погашення заборгованості, що виникає через різницю у тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі КМДА.

За словами заступника голови Київської міської державної адміністрації Руслана Крамаренка, з цих коштів 2,3 млн грн буде перераховано ПАТ «Київенерго», 63,5 млн грн – ПАТ «Екостандарт» (Дарницька ТЕЦ), 39,6 млн грн іншим котельням міста, а 179,5 млн грн – ПАТ «АК «Київводоканал».

«На погашення заборгованості, яка виникає через різницю в тарифах з державного бюджету для всієї України виділено 4,5 млрд грн. Київ отримає більше половини цих коштів. Кабінет Міністрів відреагував на наш запит і прийняв обґрунтування у необхідності виділення саме такої суми. І це для нас велика перемога, адже дозволить зберегти тарифи на існуючому рівні і залишити їх одними з найнижчих в Україні і забезпечити стабільну роботу з надання комунальних послуг споживачам», — зазначив Руслан Крамаренко.

Відповідно до зазначеної постанови підприємства провели розрахунки між фактичними витратами та зазначеними тарифами і подали до Київської міської територіальної комісії з погашення заборгованості підприємств паливно-енергетичного комплексу. Комісія прийняла рішення про підтвердження витрат, які підлягають відшкодуванню.

 
Коментарі (0)