Рус Укр
ГоловнаКоментаріФінансування ЖКГСтолична влада «вихваляється» інвестпроектами з розвитку міста
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столична влада «вихваляється» інвестпроектами з розвитку міста

Київ, за словами чиновників, розгорнув роботу з розвитку міста та його інфраструктури. Однак, розвивають місто переважно за інвестиційні кошти. Та можновладці не втомлюються «рекламувати» Інтернет в метро та майбутню питну воду з-під крану.
Незважаючи на складну ситуацію в країні, результати минулорічних ініціатив та проектів щодо розвитку Києва вже дають свої результати. Про це в ефірі одного із українських телеканалів повідомив мер Києва Віталій Кличко, передає прес-служба Київської міської державної адміністрації.
 
«Всі розуміють, наскільки складна політична та економічна ситуація в країні. Звичайно, що всі хочуть якомога швидше побачити результат нашої роботи. Багато наших ініціатив, які ми розпочали рік тому, сьогодні вже дали свої паростки», – наголосив Віталій Кличко.
 
Зокрема, чиновник наголосив, що нещодавно на кількох станціях метро запрацювала система безкоштовного бездротового доступу до мережі Інтрнет - Wi-Fi. Однак, цей та інші проекти у столиці реалізовуються, в переважній більшості, за інвестиційні кошти або з ініціативи самих киян.
 
«З останнього: минулого тижня у метро був запущений Wi-Fi; кілька днів тому відкрита пішохідна зона, яка має справді європейський вигляд, на набережній біля Поштової площі; за рахунок коштів спонсорів та соціально-відповідального бізнесу нам вдалося відновити огорожу вздовж Ботанічного саду на бульварі Шевченка», – повідомив міський голова.
 
 
Не забув пан Кличко згадати і про давно розрекламований проект «Питна вода з-під крану». Однак, варто зазначити, що питна вода повинна була потекти з кранів киян до кінця травня. 
 
Крім цього, очільник Києва вирішив перейняти приклад Грузії у питаннях реформування. Що саме збирається чиновник змінювати у Києві на прикладі Грузії, крім боротьби з корупцією, не відомо.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, київські будівельники виступили проти введення мораторію на будівництво на окремих територіях міста. Працівники галузі попереджають: це може незаконно призупинити будівництво сотні об’єктів у столиці.
 
Коментарі (0)