Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортСтоличний метрополітен напрацював на 320 мільйонів збитку
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичний метрополітен напрацював на 320 мільйонів збитку

За результатами фінансово-економічної діяльності протягом січня-грудня 2011 р. доходи Київського метрополітену склали 879,7 млн грн

КП «Київський метрополітен» завершило минулий рік зі збитками понад 320 мільйонів гривень.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі підприємства.

Як зазначається у повідомленні, за результатами фінансово-економічної діяльності протягом січня-грудня 2011 р. доходи Київського метрополітену склали 879,7 млн грн. З них від перевезень пасажирів надійшло 731,4 млн грн, а решта – від надання площ в оренду (18,6 млн грн), від надання площ для розміщення реклами (8,2 млн грн) та від надання послуг стороннім організаціям, об’єктів соціальної сфери, реалізації вторресурсів тощо (34,6 млн грн). При цьому варто зазначити, що згідно з рішенням Київської міської ради від 30.12.2010 №573/5385 «Про бюджет міста Києва на 2011 рік», 50% надходжень підлягає обов'язковому перерахуванню до бюджету міста Києва.

Водночас, видатки КП «Київський метрополітен» протягом минулого року становили 1,2004 млрд грн. З них на оплату праці витрачено 413,8 млн грн; відрахування до державних та соціальних фондів склали 151,7 млн грн; придбання матеріалів, сировини, комплектуючих для ремонту вагонів, колій, ескалаторів, кабельного господарства тощо коштувало підприємству 105,7 млн грн. Окрім цього, за електроенергію було сплачено 81,4 млн грн; тепло-, водопостачання, паливо та газ коштували 24,8 млн грн; амортизація (без урахування нарахованої на безоплатно отримані активи) – 163,8 млн грн.

При цьому комунальним підприємством «Київський метрополітен» у 2011 році отримані бюджетні асигнування за пільговий проїзд: з міського бюджету – 13,0 млн грн і з державного бюджету – 73,9 млн грн. Як зазначено в повідомленні, за надані послуги з міського бюджету підприємством недоотримано 113,5 млн грн, а з державного – 86,7 млн грн.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)