Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортСтоличний швидкісний трамвай ходитиме з обмеженнями
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичний швидкісний трамвай ходитиме з обмеженнями

Внесено зміни в роботу швидкісних трамваїв, рух яких тільки недавно було відновлено в Києві. Швидкісний трамвай № 1 цієї статті не курсуватиме 2 і 3 листопада

 

Внесено зміни в роботу швидкісних трамваїв, рух яких тільки недавно було відновлено в Києві. Швидкісний трамвай № 1 цієї статті не курсуватиме 2 і 3 листопада. Це пов'язано з ремонтом колії на ділянці між вулицею Генерала Потапова та бульваром Кольцова. У той же час трамвай № 3 залишиться на лінії і буде працювати, як зазвичай, повідомляє "Київпастранс".

Кількість автобусів № 2Т збільшать (вони курсуватимуть з інтервалом в 7 хвилин за умови відсутності будь-яких заторів і ДТП).

Через ремонт шляхів на перетині вулиць Костянтинівської та Щекавицькій 2 і 3 листопада трамваї №№ 12, 16,19 рухатимуться за скороченими маршрутами - до Подільського тред, повідомили в "Київпастрансі":

№ 12К пройде від Пущі Водиці;

№ 16К - від станції метро "Героїв Дніпра";

№ 19к - від площі Тараса Шевченка.

Для зручності пасажирів організують роботу автобуса № 19Т - від станції метро "Контрактова площа" до Куренівського парку. Пасажири мають право проїзду в автобусі по раніше придбаним проїзним для трамвая.

У зв'язку з будівництвом Шулявського моста (нагадаємо, що столична влада обіцяла здати Шулявський шляхопровід до кінця 2019 роки) в ніч на 1 і 2 листопада (з 00:30 до 5:30) тролейбуси № № 92н, 93Н, 94н проїдуть за зміненими схемами :

№ 92н - від проспекту Свободи до вулиці Маршала Гречко за своїм маршрутом, далі по вулицях Стеценко, Академіка Щусєва, Іллєнко, Січових Стрільців, Чорновола, проспекту Повітрофлотському, потім знову за чинною трасі;

№№ 93Н, 94н відповідно від вулиці Чорнобильської та проспекту Курбаса до проспекту Перемоги за звичною схемою, далі по вулицях Щербаківського, Стеценко, Академіка Щусєва, Іллєнко, Січових Стрільців, Чорновола, проспекту Перемоги, знову вирулити на свої маршрути.

Для тролейбусів №№ 30, 30К в ніч на 1 листопада передбачені скорочені графіки руху, що обумовлено ремонтом контактної мережі на проспекті Степана Бандери. Останні відправлення для тролейбусів:

№ 30 - від Кадетського Гаю о 22:00, 22:20; від станції метро "Почайна" в напрямку вулиці Милославській о 22:49, 23:09; від вулиці Милославської о 23:20, 23:40;

№ 30К - від вулиці Дегтярівській о 23:18, 23:38; від вулиці Милославської о 22:50, 23:05.

Наступні відправлення зазначених тролейбусів в напрямку житлового масиву Троєщина організовують до станції метро "Почайна".

Нагадаємо, Київрада прийняла рішення, яке передбачає оновлення трамвайного парку столиці. Так, для модернізації міського транспорту Києва за рахунок залучення коштів від Європейського банку реконструкції та розвитку можна буде придбати 40 сучасних модульних трамвайних вагонів довжиною 30-34 метри, повідомили в міській раді. Рішення підтримали 66 депутатів Київради.

Як ми писали раніше, що на станціях метро "Хрещатик" і "Театральна" сталася надзвичайна пригода. Невідомий повідомив про "замінування" станцій. Тепер вони закриті на вхід, вихід, а також пересадку. Вибухотехніки перевіряють обидві станції на наявність вибухового пристрою.

 

 
Коментарі (0)