Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСтоличний житловий фонд «не старітиме» з роками
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичний житловий фонд «не старітиме» з роками

У столиці стартувала безпрецедентна за обсягами програма повномасштабної реконструкції житлового фонду та прилеглих територій.

У столиці стартувала безпрецедентна за обсягами програма повномасштабної реконструкції житлового фонду та прилеглих територій.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі КМДА.
 
Повна заміна асфальтового покриття у дворах та на міжквартальних проїздах, ремонт ліфтів, під'їздів, сходових клітин, заміна зовнішнього та внутрішнього освітлення будівель, благоустрій та встановлення дитячих майданчиків, де це необхідно, - всі ці роботи будуть проводитися комплексно і під особистим контролем голови КМДА Олександра Попова. Сьогодні він перевірив якість виконання таких робіт на вулиці Заболотного, 94-118.
 
«Ми починаємо комплексний проект реконструкції житлового фонду. Стартуємо на початку літа для того, щоб максимально встигнути до осені. Робота на кожній з локацій буде проводитися комплексно, починаючи від ремонту під'їздів, ліфтового господарства, заміни освітлення як вдома, так і на прибудинкових територіях, і закінчуючи повною заміною асфальтового покриття. Головний акцент будемо робити на якості робіт з тим, щоб відремонтований житловий фонд зміг експлуатуватися ще мінімум 20 років, не вимагаючи будь-якого втручання», - сказав Олександр Попов.
 
Такі роботи протягом літа виконають у всіх районах міста більш ніж на 200 локаціях. Для цього з бюджету буде виділено близько 350 мільйонів гривень. Від учора програма стартувала на чотирьох локаціях: вул. Васильківська 27, корпус 1, вул. Ревуцького, 34-36, вул. Науки, 35, корпуси 2, 3 і 4, а також на вул. Заболотного, 94-118.
 
Замовниками робіт визначено: ремонт під'їздів і ліфтів - КП «Спецжитлофонд», освітлення прибудинкових територій - КП «Київміськсвітло», асфальтування - КК «Київавтодор». Це найбільша за обсягами програма комплексної реконструкції столичного житлового фонду і прилеглих територій за всю історію незалежної України.
 
 
Коментарі (0)