Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортСтоличній підземці бракує інвесторів
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичній підземці бракує інвесторів

Столична влада оголошує повторний конкурс для компаній, які бажають побудувати мережу Wi-Fi у київській підземці. Раніше проект виявився непопулярним серед інвесторів.

Київська міська державна адміністрація планує в найближчі півтора місяця провести новий конкурс по залученню інвесторів до будівництва мережі Wi-Fi у столичному метрополітені. Про це повідомила прес-секретар заступника голови КМДА Олеся Остафієва, пише economics.unian.net.

Зокрема, повідомляється, що оголошений раніше столичною владою конкурс по створенню мережі Wi-Fi на станціях київського метро, який був запланований на 31 жовтня, не відбувся через відсутність інтересу з боку інвесторів.

«На участь була подана одна заявка, але компанія відкликала до початку конкурсу. Дві компанії направили листи з проханням надати уточнення щодо створення мережі Wi-Fi не тільки на станціях, але і в тунелях метрополітену, оскільки цей пункт не був прописаний в документації», - повідомила пані Остафієва.

Так, заступник голови КМДА Руслан Крамаренко вніс пропозицію визнати зазначений інвестконкурс недійсним і провести новий конкурс, що передбачає доступ до мережі Wi-Fi в рухомому складі метро.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна»
, послуга Wi-Fi у столичному метро буде платною.

«У різний час були різні думки з приводу того, як впровадити Інтернет або Wi-Fi у метрополітені, буде це платна чи безкоштовна послуга тощо. Звичайно, на це впливає, з'явиться інвестор. Сьогодні зрозуміло, що ця послуга повинна бути, найімовірніше, платною, або вона повинна входити в систему доступу до Інтернету мобільного оператора, який  впровадив послугу», - заявляв раніше заступник голови столичної міськдержадміністрації Михайло Костюк.

Нагадаємо, проїзд у столичній підземці повинен подорожчати і він буде коштувати більше трьох гривень за одну поїздку, але менше п'яти гривень. На сьогодні в департаменті економіки мінімальна собівартість проїзду наближається до 3,30 грн.

 
Коментарі (0)