Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Столиця далека від стовідсоткової готовності до зими
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столиця далека від стовідсоткової готовності до зими

Лише 74% житлових будинків столиці отримали акти готовності до опалювального сезону. 11% житлових будинків, 10% лікувальних закладів, 2% дитячих закладів і 8% шкільних закладів взагалі ще не викликали фахівців «Київенерго» для перевірки.

Готовність Києва до опалювального сезону 2014-2015 років далека від стовідсоткової. За інформацією ПАТ «Київенерго», наразі лише близько 74% житлових будинків готові зустріти зиму.

«Станом на 8 жовтня видано Акти готовності до опалювального сезону (в минулому – форма Е-8) 73,8% житловим будинкам столиці різної форми власності (7 465 акти на 7 046 будинків)» - йдеться у повідомленні.

При цьому зауважується, що лікувальні заклади готові до опалювального періоду на 88,7% (видано 377 акта на 237 будівель), дошкільні – на 91,3% (494 акти на 533 заклади), шкільні – 81,8% (432 акти на 528 закладів).

«Дошкільні та лікувальні заклади на сьогодні в основному готові до опалювального сезону, та відповідально ставляться до усунення зауважень, на відміну від інших категорій споживачів. При цьому, 11% житлових будинків, 10% лікувальних закладів, 2% дитячих закладів і 8% шкільних закладів взагалі ще не викликали фахівців «Київенерго» для перевірки готовності будівель до опалювального сезону», – зазначив директор СВП «Київські теплові мережі» ПАТ «Київенерго» Євген Глушак.

Також пан Глушак додав, що частина споживачів отримали зауваження, проте не виконують їх.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, уряд виключає зрив опалювального сезону з технічних причин. За словами посадовців, системи країни повністю готові до зими. Єдиною загрозою залишається невизначеність у питаннях газопостачання.

 
Коментарі (0)