Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСтолиця готується до пляжного сезону
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столиця готується до пляжного сезону

У столиці мають намір підготуватися до пляжного сезону за місяць, орієнтовно до 10-15 травня. Усього киянам пропонують 11 пляжів.

До пляжного сезону цього року готуватимуть 11 міських централізованих пляжів. Також, за умов виконання комплексу заходів із благоустрою та відповідного облаштування, відпочинок з купанням буде дозволено на 14 об’єктах, - зазначають у прес-службі КМДА.

«Враховуючи прогнози Укргідромедцентру, підготуватися до початку купального сезону необхідно до 10-15 травня» - наголошується в повідомленні.

Також додається, що для належної безпеки на воді, відповідні служби мають встановити інформаційні щити та попереджувальні знаки в місцях не передбачених для купання, постійно проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу про правила поведінки на воді.

«Особлива увага звертатиметься на прибережні зони відпочинку з метою упорядкування їхнього санітарного стану та торгівельної діяльності поблизу них» - зауважують у повідомленні.

Примітно, що у період проходження весняного водопілля через київський створ річки Дніпро пройде у двічі менше води, ніж середньорічний обсяг, тому ніяких підтоплень або затоплень ні територій пляжів, ні споруд, ні заплавних зон в цьому році не очікується. Це дозволить скоротити витрати на заходи щодо запобігання епідемічним ускладненням, резюмують у КМДА.

 
Коментарі (0)