Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСтолиця переповнена незаконно встановленими МАФами
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столиця переповнена незаконно встановленими МАФами

Столичні підприємці продовжують нехтувати правилами на встановлення тимчасових споруд у місті. Попри мораторій на відповідні дії число незаконно встановлених МАФів зростає.

Не зважаючи на дію мораторію на розміщення нових тимчасових споруд та святкові дні, у столиці продовжують встановлювати незаконні торговельні об’єкти. Так, лише за останній місяць було виявлено понад 100 самовільно встановлених тимчасових споруд. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

Наразі працівниками КП «Київблагоустрій» ведеться робота з їхнього демонтажу.

Так, кількома днями раніше проведено  демонтаж нововстановлених тимчасових споруд за адресою: просп. Глушкова, 16. 9 тимчасових споруд загальною площею понад 100 квадратних метрів були незаконно встановлені на зеленій зоні біля зупинки громадського транспорту наприкінці грудня 2013 року.

Орім того, було заплановано проведення демонтажу нововстановленого торговельного ряду з трьох тимчасових павільйонів, загальною площею близько 150 кв.м., який незаконно встановлено в ніч з 7 на 8 січня 2014 року поблизу вул. Княжий затон, 21. Однак, власники цих тимчасових споруд, довідавшись про запланований примусовий демонтаж, вирішили не очікувати та демонтували торгівельні точки власними силами.

Зауважимо, демонтаж самовільно встановлених тимчасових споруд продовжується. Усього протягом наступних двох тижнів планується демонтувати більше 100 незаконно встановлених МАФів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, термін дії дозвільної документації для малих архітектурних форм в Києві закінчився 31 грудня минулого року, тому на сьогодні всі 12 тисяч столичних кіосків стоять незаконно.

За дорученням в. о. голови Київської міської державної адміністрації Анатолія Голубченко до 25 січня поточного року усі самовільно встановлені МАФи мають бути демонтовані.

 
Коментарі (0)