Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСтолицю позбавлять від аварійних розриттів
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столицю позбавлять від аварійних розриттів

За дорученням голови КМДА до 1 листопада аварійні розриття у столиці мають бути закриті, а благоустрій територій відновлено.

До 1 листопада мають бути вжиті невідкладні заходи з відновлення та закриття прострочених аварійних контрольних карток щодо тимчасового порушення благоустрою в разі виникнення аварій. Таке доручення дав голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, - повідомляє прес-служба відомства.

Наразі у Києві 203 прострочених аварійних карток. Найбільше незакритих розриттів у ПАТ «Київенерго» – 180 одиниць, у ПАТ «АК «Київводоканал» – 7 одиниць, ще 16 незакритих карток у інших підприємств.

«Згідно з процедурою, протягом 8 днів профільні служби мають ліквідувати аварію та відновити благоустрій території. Втім, ця норма часто порушується, зокрема, підрядними організаціями ПАТ «Київенерго», насамперед, СВП «Київські теплові мережі». До 30 вересня, згідно з проектом розпорядження про проведення осіннього місячника з благоустрою, ПАТ «Київенерго» зобов’язано направити департаменту графік на жовтень із відновлення благоустрою після проведених аварійних робіт на інженерних мережах», – розповів директор Департаменту благоустрою та збереження природного середовища Сергій Садовой.

Він також відзначив позитивний результат Солом’янського району в питанні закриття аварійних розриттів. Так, зусиллями району з 3 до 12 вересня було закрито 18 прострочених аварійних контрольних карток. Разом із тим, найгірша ситуація, як зазначив Сергій Садовой, сьогодні в Оболонському районі, де наразі найбільша кількість прострочених орденів на розриття – 44 об’єкти.

Загалом, з початку року працівниками департаменту було вручено порушникам правил благоустрою з цього питання 943 приписи та складено 298 протоколів про адміністративне правопорушення.

 
Коментарі (0)