Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСтолицю приберуть до зими
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столицю приберуть до зими

Впродовж наступного місяця столицю готуватимуть до зими. Комунальні служби міста поліпшуватимуть рівень благоустрою, санітарного та технічного стану об’єктів міської інфраструктури.

У столиці стартував осінній місячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Згідно з повідомленням, відсьогодні і до 31 жовтня комунальники ремонтуватимуть покрівлі та фасади будинків, вхідні групи, встановлюватимуть нові дитячі майданчики. Окрім того, у районах міста планується відновлення твердого покриття доріг, тротуарів, міжквартальних проїздів, відновлення благоустрою після розриття на інженерних мережах. До належного санітарно-технічного стану приведуть підземні переходи та зупинки міського громадського транспорту. Оновлять і зовнішнє освітлення вулиць, внутрішньоквартальних проїздів та входів до будинків.

Окремо комунальні служби міста чиститимуть зливоприймачі та оглядові колодязі. У напрямку зеленого господарства відбудеться зняття всіх сухостійних та аварійних дерев, прибирання зелених зон, висадження дерев, кущів, квітів.

Також стартуют підготовчі роботи до утримання берегів водойм у зимовий період, здійснюватиметься санітарна очистка територій біля водних об’єктів після літнього періоду експлуатації.

Нагадаємо, осінній місячник з благоустрою проводиться щорічно з метою поліпшення рівня благоустрою, санітарного та технічного стану об’єктів міської інфраструктури, забезпечення готовності міського господарства до експлуатації в осінньо-зимовий період.

 
Коментарі (0)