Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСтолицю розіб'ють на зони
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столицю розіб'ють на зони

Міська влада прийняла рішення продовжувати створювати «зони безкоштовного інтернету» не лише в центрі столиці, але й у інших надпопулярних куточках міста.

Пілотний проект з облаштування безкоштовного доступу до Wi-Fi на Хрещатику, реалізований Київською міською державною адміністрацією та столичними бізнес-структурами, які виступили в якості спонсорів проекту, визнаний вдалим. Міська влада, вивчивши думку киян і гостей міста, прийняла рішення продовжувати розвиток проекту, створивши «зони безкоштовного інтернету» в інших популярних громадських місцях столиці, причому не тільки в центрі.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі КМДА.

«Вже до осені безкоштовний Wi-Fi з'явиться на площі Івана Франка та на Оболонській набережній, у парку Тараса Шевченка та на Контрактовій площі», - запевняє заступник голови КМДА Руслан Крамаренко .

Останні дві точки, передбачають, стануть надпопулярними у молоді, адже парк Шевченка розташований прямо біля головного корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка, а Контрактова площа - улюблене місце студентів Києво-Могилянської академії.

Також протягом літа з'явиться перша точка безкоштовного Wi-Fi і на Лівому березі. «Пілотним» в рамках проекту на Лівобережжі стане Wi-Fi в парку Позняки.

За словами керівництва міста, це тільки початок. Столична влада має намір створити зони вільного доступу до інтернету і в інших районах міста. Де саме, повинні підказати самі кияни. «Ми хочемо, щоб кияни самі визначалися, де найбільше потрібен Wi-Fi. Тому протягом червня-серпня буде створений сайт проекту KYIV FREE Wi-Fi, на якому жителі міста зможуть самостійно голосувати і визначати такі зони безкоштовного Wi-Fi-покриття», - зазначає Руслан Крамаренко.

Нагадаємо, що з ініціативи голови КМДА Олександра Попова столиця також приступила до забезпечення бездротового доступу до мережі інтернет за допомогою Wi-Fi в лікарнях міста. На думку Олександра Попова, впровадження в лікувальних установах такого додаткового сервісу підвищить якість комфорту пацієнтів, а саме на підвищення комфорту життя киян спрямована сьогодні робота міської влади.

Крім того, місто веде роботу зі створення мережі Wi-Fi в метрополітені. Очікується, що цей складний проект буде реалізований також до кінця літа.

 
Коментарі (0)