Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСвятковим освітленням столиці займатиметься кожен
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Святковим освітленням столиці займатиметься кожен

Аби Київ дійсно засяяв по-новорічному, голова КМДА Олександр Попов звертається до підприємств, установ та організацій столиці з пропозицією взяти активну участь у встановленні новорічно-різдвяної ілюмінації.

Так, кожен, хто бажає, може прикрасити фасад будівлі своєї установи та прилеглу до неї територію, зелені насадження, вітрини тощо. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі КМДА.

«Оригінальна новорічна ілюмінація вже стала традиційним атрибутом сучасної європейської столиці. І мені дуже хочеться, аби Київ особливо красивим та ошатним зустрічав Новий 2013 рік. І тут є повна свобода для польоту фантазій та проявлення доброго смаку як підприємців, так і всіх киян. Адже, окрім комунальних служб, які традиційно прикрасять столицю святковим освітленням, до цього процесу може долучитися кожен охочий», – сказав Олександр Попов.

Нагадаємо, що вже у грудні різноманітними барвами гірлянд засяє центр столиці – Майдан Незалежності, Хрещатик, головні вулиці міста. Усі будівлі на Майдані Незалежності прикрасять святковими гірляндами: будівлі консерваторії та філармонії, Головпоштамту, будинку профспілок, Міжнародного центру культури і мистецтв. Новорічними вогнями прикрасять і фасад Київської міської державної адміністрації на Хрещатику, а над проїжджою частиною центральної вулиці повісять святкові гірлянди. На дерева вздовж дороги повісять світлодіодні краплини.

Білими гірляндами у вигляді золотавих іскристих куль причепурять вулицю Богдана Хмельницького, а над Європейською площею, як і минулого року, змонтують світлодіодні гірлянди у вигляді листя.

На деревах поруч із філармонією розвісять сніжинки та мерехтливі бурульки. А дерева вздовж бульвару Лесі Українки знову прикрасять двома сотнями світлодіодних метеликів.

Уздовж вулиці М. Грушевського і Володимирського узвозу на світлових опорах встановлять оригінальні дизайнерські завитки та світлові панно. А над бульваром Тараса Шевченка цієї зими розвісять величезні світлові пір’їни.

Над вулицею Червоноармійською засяють блакитні кільця Сатурна, а на опорах проспекту Миколи Бажана – зіркові фонтанчики.

 
Коментарі (0)