Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійІталійці готові ще раз продати каштани для Хрещатика
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Італійці готові ще раз продати каштани для Хрещатика

Італійська фірма, яку наразі звинувачують у підміні каштанів сорту «Бріоті» на звичайні, готова виправити ситуацію та продати дерева ще раз, до того ж зі знижкою.

Італійська фірма розглядає можливість заміни каштанів для висадження на Хрещатику в Києві на сорт «Бріоті» зі значною знижкою.

«Ми серйозно зацікавлені у вирішенні цієї ситуації. Цінуючи вашу репутацію та репутацією нашої компанії і беручи до уваги громадську думку, ми розглядаємо варіант заміни рослин у кількості 200 штук з початку осені 2013 року і закінчуючи весною 2014-го зі значною знижкою», - йдеться в офіційному листі італійської сторони Києву, текстом якого володіє «Інтерфакс-Україна».

Італійська сторона висловлює співчуття з приводу того, що сталося і має намір найближчим часом направити до Києва свого представника.

«Щодо ситуації, яка склалася у Києві, хочемо повідомити: ситуація вкрай неоднозначна і нам знадобиться деякий час, щоб розібратися у всіх етапах проведеної роботи», - також говориться у листі.

Як повідомляла «Україна Комунальна», через інцидент з висадкою каштанів, які не відповідають сорту «Бріоті» директор зеленбуду Шевченківського району міста Олександр Цимбалюк подав у відставку. Нагадаємо, в результаті експертизи, проведеної фахівцями столичних ботанічних садів, з'ясувалося, що лише два каштани з висаджених 289 дерев відповідають сорту «Бріоті».

 
Коментарі (0)