Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаТисячі киян обмежені в гарячій воді через економію газу
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Тисячі киян обмежені в гарячій воді через економію газу

Уряд вирішив економити «блакитне» паливо. Для цього у Кабміні наказали обмежити газопостачання теплоджерел «Київенерго». Таким чином, тисячі киян залишилися без гарячої води на невідомий термін.

У зв’язку із рішенням Уряду щодо обмеження газопостачання теплоджерел «Київенерго» наразі без гарячої води у столиці перебуває 4471 споживач. Найбільшого водного утиску зазнали мешканці Деснянського району, де без гарячого водопостачання перебувають 1844 споживачі. Далі по Києву – 78 в Голосіївському, 31 в Дарницькому, 55 в Дніпровському, 896 в Оболонському, 18 в Подільському, 10 в Печерському, 31 в Святошинському, 959 в Солом`янському, 549 в Шевченківському районах. Нагадаємо, вчора через режим заощадження палива без гарячої води залишалися 4352 споживачі, що на 119 водокористувачів менше, аніж сьогодні.

Окрім того, в результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання тимчасово без гарячої води залишається 355 споживачів, для порівняння вчора таких було 356. Серед них 22 в Голосіївському, 1 в Дарницькому, 74 в Дніпровському, 9 в Оболонському, 19 в Печерському, 16 в Подільському, 18 в Святошинскому, 146 в Солом`янському, 50 в Шевченківському районах. 
 
Внаслідок планових ремонтних робіт, які «Київенерго» проводить в тепловому господарстві в період підготовки до опалювального сезону 2014-2015 років, тимчасово без гарячого водопостачання залишається 159 споживачів (станом на 6 ранку 24 липня їх було 178): 78 в Голосіївському, 1 в Дарницькому, 40 в Дніпровському, 3 в Печерському, 12 в Святошинському, 12 в Солом`янському, 13 в Шевченківському районах.
 
Внаслідок проведення реконструкцій (повної заміни ділянок) відключені 403 споживача, що на 7 користувачів менше, аніж учора — 29 в Голосіївському, 10 в Дарницькому, 43 в Деснянському, 24 в Оболонському, 35 в Печерському, 2 в Подільському, 252 в Солом`янському та 8 в Шевченківському районах.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 12 липня НАК «Нафтогаз України» надіслав доручення про відключення від газопостачання ВАТ «Київенерго» (крім ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6, яким споживання обмежено до технологічного мінімуму) та ряду інших підприємств теплокомуненерго, які продовжують накопичувати заборгованість за спожите паливо
 
Коментарі (0)