Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортТранспортний колапс у столиці відміняється
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Транспортний колапс у столиці відміняється

У КМДА спростували інформацію про страйк працівників КП «Київпастранс» у зв'язку з заборгованістю з виплати заробітної плати. Усі транспортники працюють у звичайному режимі.

Столичні транспортники не страйкують, вони добросовісно виконують свої обов’язки – перевозять пасажирів. На цьому наголосив заступник голови КМДА Михайло Костюк, спростовуючи інформацію, поширену в ЗМІ, щодо страйку колективу КП «Київпастранс». Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

«Транспортники не страйкують, вони добросовісно виконують свої обов’язки – перевозять пасажирів. Проте у нас є кілька системних проблем. По-перше, це некоректна тарифна політика, яка робить громадський транспорт збитковим, по-друге, відсутній контроль за кількістю реально перевезених пільговиків. Наші контролери і засоби технічного контролю не можуть впоратися із засиллям, так званих умовних посвідчень, часто підроблених, саме через це економіка підприємств страждає», – сказав Михайло Костюк та підкреслив, що власне категорії пільговиків та їхня кількість визначалася без прямої участі міста в цьому.

Також заступник голови КМДА зазначив, що компенсація за перевезення пільговиків з державного бюджету здійснюється із запізненнями, через що виникає власне і запізнення з виплатою заробітної плати працівникам транспортних підприємств Києва.

Михайло Костюк повідомив, що із 1,5 млн перевезених в день пасажирів близько 700 тис. – пільговики.

Нагадаємо, на вихідних у ЗМІ була поширена інформація про те, що водії комунального транспорту столиці готуються до страйку через невиплату заробітної плати.

 
Коментарі (0)