Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортТроєщина отримає нові трамвайні маршрути
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Троєщина отримає нові трамвайні маршрути

Запуск трамваїв дозволить мешканцям Троєщини зручніше діставатися до нової станції кільцевої електрички.

На Троєщині в Києві буде запущено два нових трамвайних маршрути.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Запуск трамваїв дозволить мешканцям Троєщини зручніше діставатися до нової станції кільцевої електрички. Як повідомили в КП «Київпастранс», перший трамвайний маршрут буде організовано від стації «Милославська» до залізничної платформи «Райдужна». Перевезення пасажирів будуть забезпечувати 10 односкладових трамваїв.

Другий маршрут буде організовано від зупинки вул. Сабурова до залізничної платформи «Райдужна». Для перевезення пасажирів на подовженому маршруті будуть задіяні 5 двоскладових трамвайних потягів (10 вагонів).

Для покращення транспортного обслуговування мешканців житлового масиву Троєщина у «міжпікові» години, коли кільцева міська електричка не працює, рух трамваїв буде організовано від станції «Милославська» до станції «Генерала Ватутіна». Тут пасажири зможуть скористатись послугами нового спеціального тролейбусного маршруту прискореного режиму руху «Залізнична станція Зеніт - Транспортно-пересадочний вузол на просп. Генерала Ватутіна» (І черга).

У перспективі, із впровадженням відокремлених смуг для руху громадського транспорту на Московському проспекті та вулиці Олени Теліги, цей тролейбусний маршрут планується продовжити до станцій метрополітену Дорогожичі та Шулявська (ІІ черга).

Також планується внести зміни у трасу слідування автобусів маршруту № 61 вул. Милославська - залізнична платформа «Троєщина».

Для покращення транспортного сполучення мешканців вулиць Милославської та Лисківської із швидкісною трамвайною лінією, рух автобусів маршруту № 61 у напрямку залізничної платформи «Троєщина» буде організовано вулицями Милославська та Лисківська.

Нагадаємо, 25 листопада 2011 року голова КМДА Олександр Попов підписав розпорядження про реконструкцію з добудовою трамвайної лінії на житловому масиві Троєщина. В травні 2012 року пан Попов зазначив, що до кінця першого півріччя 2012 року буде здано в експлуатацію лінію швидкісного трамваю на Троєщині.

 
Коментарі (1)
Влал
14 Серпня 2012 p. 11:18
Сколько бы хорошего Попов и его команда не сделал для Киева, киевляне все равно его прокатят. Потому что Киев очень оранжево-белый. И, хотя оранжево-белая команда за 5 лет своего цапствования ободрала киевлян как только могла, все равно оранжево-белые тимох-тягне-яце-кличкисты лучше!