Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ День Перемоги центр столиці буде непроїзним
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У День Перемоги центр столиці буде непроїзним

У зв’язку із загальнодержавними та загальноміськими заходами, які відбуватимуться у центрі Києва з нагоди Дня Перемоги, 9 травня буде перекрито рух усіх видів транспорту

У зв’язку із загальнодержавними та загальноміськими заходами, які відбуватимуться у центрі Києва з нагоди Дня Перемоги, 9 травня буде перекрито рух усіх видів транспорту. Підписано відповідне розпорядження КМДА, інформує прес-служба.

Зокрема, рух буде перекрито з 08:00 і до завершення заходів із покладання квітів на території Парку Вічної Слави на вул. Лаврській від площі Слави до вул. Цитадельної, на алеї Героїв Крут. Також транспорт не пускатимуть на вул. Хрещатик від Бессарабської площі до Європейської площі з 06:00 до 23:00 (із забороною руху транспорту Європейською площею включно з 06:00 до 13:00).

Окрім цього, заборона на в’їзд діятиме з 07:30 до 13:00 на вул. Б. Хмельницького від вул. Хрещатик до вул. Пушкінської; на вул. Прорізній від вул. Хрещатик до вул. Пушкінської; на вул. Інститутській від вул. Хрещатик до вул. Ольгинської; на вул. Городецького від вул. Хрещатик до вул. Заньковецької; на вул. Михайлівській від вул. Хрещатик до Михайлівської площі; на вул. Софійській від пров. Михайлівського до вул. Малої Житомирської; на вул. Малій Житомирській від вул. Софійської до пров. Михайлівського.

Також, відповідно до розпорядження, міськадміністрація проситиме Головне управління МВС України в м. Києві забезпечити супровід патрульними автомобілями Державтоінспекції автобусів, що перевозитимуть ветеранів у разі надходження відповідних звернень до Управління ДАІГУ МВС України в м. Києві.

Крім того, комунальне підприємство «Київтранспарксервіс» спільно з Управлінням ДАІ ГУ МВС України в м. Києві контролюватимуть недопущення паркування авто на спеціально передбачених місцях на вулицях, де проводитимуться загальнодержавні та загальноміські заходи.

Міська влада звертається до водіїв із проханням враховувати наведену вище інформацію при вибору маршруту пересування містом на авто 9 травня.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)