Рус Укр
ГоловнаКиївські будніПодіїУ Києві перевірили системи резервної комунікації в умовах відсутності мобільного зв'язку та інтернету
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У Києві перевірили системи резервної комунікації в умовах відсутності мобільного зв'язку та інтернету

Система працює стабільно, і підприємства критичної інфраструктури, серед яких «Київтеплоенерго», «Київводоканал», «Київгаз», ДТЕК «Київські електромережі» та інші, готові до позаштатних викликів та ситуацій
Київська міська державна адміністрація спільно з Держслужбою України з надзвичайних ситуацій, а також міськими службами та підприємствами провели перевірку резервної системи зв’язку комунального господарства міста Києва. Вона забезпечує оперативний зв’язок у разі відсутності мобільного зв’язку та мережі Інтернет та базується на системі головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у місті Києві. 
 
Система працює стабільно, і підприємства критичної інфраструктури, серед яких «Київтеплоенерго», «Київводоканал», «Київгаз», ДТЕК «Київські електромережі» та інші, готові до позаштатних викликів та ситуацій.
 
«Важливо, щоб навіть в умовах відсутності стільникового зв’язку та Інтернету відповідальні особи на підприємствах були в доступі цілодобово і вчасно приймали вказівки відповідно до ситуацій», – повідомили в КМДА.
 
Місто діє за чітким та послідовним планом, а підприємства, які забезпечують стратегічно важливі функції, переведені в режим підготовки до роботи в умовах надзвичайної ситуації. Черговий крок – забезпечення цих підприємств гарантованим безперебійним зв’язком у разі відсутності стільникового зв’язку та Інтернету.
 
Нагадаємо, вже забезпечено можливість додаткового виробництва електроенергії на київських ТЕЦ. Це дозволить забезпечити безперебійне енергопостачання Києва в умовах надзвичайної ситуації, насамперед закладів соціальної сфери, зокрема, лікарень. 
 
Протягом грудня та січня у постійній роботі перебувають 3-4 блоки, що дало можливість виробити близько 700 млн кВт⋅год електроенергії. 
 
Коментарі (0)