Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКиянам відновлюють гаряче водопостачання
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Киянам відновлюють гаряче водопостачання

У київські будинки повертається гаряча вода. За вихідні кількість відключень зменшилась на 170 випадків. Тож сьогодні без ГВП у Києві перебуває близько 270 споживачів.

У столиці за вихідні на 171 випадок зменшилася кількість відключень гарячої води і станом на сьогоднішній ранок без ГВП у Києві залишається 275 споживачів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

«Ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго». Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб. В період з 6:00 18.09.2015 р. по 6:00 21.09.2015 р. в результаті усунення 93 пошкоджень підключено 544 споживача», - зазначають у компанії.

Що ж стосується причин відключення гарячої води у місті, то у «Київенерго» заявили, що 153 споживачам припинено ГВП через пошкодження, ще 93 випадки відключення гарячого водопостачання пов’язані з проведенням планових робіт та реконструкцій. Крім того, у 28 споживачів немає гарячої води у зв’язку з припиненням «Київгазом» газопостачання на теплоджерела «Київенерго».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, подача газу на котельні ПАТ «Київенерго», які забезпечують гаряче водопостачання ряду споживачів Шевченківського і Солом'янського районів Києва, з 06:00 19 вересня по 10:00 21 вересня припинено.

 
Коментарі (0)