Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Києві відремонтують Велику Кільцеву
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У Києві відремонтують Велику Кільцеву

Столичну Кільцеву Дорогу планують відновити за майже 40 млн грн. Візьметься за ремонт шляхового покриття «Київавтодор». Крім цього комунальна корпорацію відремонтує і міст у Дніпровському районі Києва.

У столиці планують реконструювати Велику Кільцеву. На виконання цих робіт передбачається направити 37,8 млн грн. Відповідну угоду на виконання ремонтних робіт уклала КК «Київавтодор», передають «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Зокрема, проведення ремонтних робіт передбачається на ділянці від вул. Д.Луценка до Одеської площі (в частині влаштування розворотів транспорту та перевлаштування світлофорних об’єктів). Також на цьому відрізку дороги планують провести реконструкцію місцевого проїзду, та ремонт місцевого проїзду вздовж правоповоротного з’їзду з Великої Кільцевої дороги на проспект Академіка Глушкова, подовження вул. Д.Луценка від Великої Кільцевої дороги на 300 м.

Також, на 23,58 млн грн «Київавтодор» виконає капітальний ремонт автопроїздів на мосту Метро через Русанівську протоку Дніпра у Дніпровському районі столиці.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, з понеділка «Київавтодор» відремонтував понад 4500 кв. м асфальтобетонного покриття вулично-дорожньої мережі столиці. За інформацією комунальної корпорації, в усіх районах міста дорожники активно проводять поточний ремонт доріг та вулиць.

 
Коментарі (0)