Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Києві замість міської електрички поїдуть тролейбуси
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У Києві замість міської електрички поїдуть тролейбуси

На період тимчасового призупинення роботи міської електрички, мешканців Троєщини будуть розвозити спеціальні тролейбуси. Даний транспорт курсуватиме в годин-пік.

На період тимчасового призупинення роботи міської електрички організовано спеціальні рейси тролейбусів маршруту №30. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Киїівської міської державної адміністрації.

«Для забезпечення перевезення пасажирів з житлового масиву Троєщина до станції метро «Петрівка», на період тимчасового призупинення роботи Міської електрички організовано спеціальні рейси тролейбусів маршруту №30 за трасою: станція швидкісного трамваю «Проспект Генерала Ватутіна» – залізнична станція Зеніт»», – йдеться в повідомленні.

У прес-службі зауважили, що тролейбуси будуть курсувати у ранкові години пік з найбільшим навантаженням, з виконанням усіх зупинок маршруту №30 на зазначеній ділянці. За скороченою схемою руху передбачено роботу трьох тролейбусів з інтервалом до 15 хвилин.
При цьому, роботу тролейбусного маршруту №30 «вулиця Милославська – залізнична станція Зеніт» буде організовано за звичайною схемою руху.

Слід зазначити, що наразі КП «Київпастранс» впроваджує заходи щодо поліпшення технічного стану електропоїздів для підвищення якості надання транспортних послуг міською електричкою.

Спеціалісти підприємства проводять регламентні роботи з технічного обслуговування та поточного ремонту рухомого складу. Це дозволить підвищити експлуатаційні показники, безпеку руху та санітарно-технічний стан.

З 27 вересня поточного року буде відновлено роботу 4 електропоїздів міської електрички, а з 7 жовтня кількість поїздів буде збільшено до 8 одиниць. Функціонувати у звичайному режимі міська електричка розпочне з 10 жовтня 2014 року.

 
Коментарі (0)