Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняУ Києві затвердили забудову Оболоні без необхідної інфраструктури
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У Києві затвердили забудову Оболоні без необхідної інфраструктури

Земельна комісія Київської міської ради на засіданні 6 липня затвердила скандальний детальний план територій Оболонського району, який безуспішно намагалися прийняти в 2019 році.

 

Земельна комісія Київської міської ради на засіданні 6 липня затвердила скандальний детальний план територій Оболонського району, який безуспішно намагалися прийняти в 2019 році. Про це повідомили на сторінці "Кияни проти забудови" в Facebook.

Повідомляється, що члени земельної комісії проголосували за прийняття ДПТ Оболоні, 16 з 18 депутатів проголосували за узгодження проекту рішення "Про затвердження ДПТ в межах вулиці Північній, проспекту Оболонського, вулиці Прирічна, проспектів Героїв Сталінграда, Маршала Малиновського в Оболонському районі Києва". Відомо, що ДПТ Оболоні дає старт масштабної ущільнювальної забудови величезного району. Площа, яку охоплює план забудови, становить 430 гектар. Територія обмежена Оболенський луками. Основним видом території по проекту є житлова забудова багатоповерховими будинками. На Оболонському проспекті, вулиці Героїв Дніпра, вулиці Богатирська, вулиці Озерна та проспекті Героїв Сталінграда планують розмістити висотні будинки на 20-25 поверхів. Зона зелених насаджень становитиме лише 6,51% від усієї території.

Нагадаємо, що нещодавно депутати Київської міської ради ухвалили рішення про затвердження детального плану територій на Мінському масиві, який передбачає створення нового мікрорайону і забудову висотками без необхідної соціальної інфраструктури. Скандальний детальний план територій підтримали 66 місцевих депутатів з фракцій "УДАР", "Європейська солідарність", "Батьківщина" і ОТЗЖ. Не підтримали рішення фракції "Єдність", "Слуга народу" і "Голос".

Згідно з документом про ДПТ Мінського масиву, там планують побудувати 19 будинків висотою від 16 поверхів, які будуть розраховані на 11 тисяч жителів. Даний план території не передбачає розвитку інфраструктури, в тому числі і будівництва нових транспортних розв'язок і медичних закладах. Забудовник обіцяє побудувати тільки три дитячих садки на 420 місць і одну школу на 1500 учнів, що абсолютно незрівнянно з кількістю мешканців висотних будинків.

 

 

 
Коментарі (0)