Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ Києві з'явилось ще одне підприємство, яке транспортує теплову енергії до будинків киян
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У Києві з'явилось ще одне підприємство, яке транспортує теплову енергії до будинків киян

Міське комунальне підприємство «Київтеплоенерго» отримало ліцензію на право провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами.
З 1 березня 2017 року муніципальне підприємство виконуватиме функцію транспортування теплової енергії у Дарницькому та Дніпровському районах столиці, в зоні обслуговування ТОВ «Єврореконструкція». Відповідне рішення прийнято 22 грудня 2016 року на засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.
 
«Для Києва це унікальна подія, оскільки муніципальне підприємство стає повноцінним учасником ринку теплоенергетики. Ще влітку Київрада передала в КП «Київтеплоенерго» частину теплових мереж міста Києва, яка з 2001 року перебувала в управлінні ПАТ «Київенерго». «Київтеплоенерго» здійснюватиме обслуговування 270 км мереж міста. Зараз КП отримало ліцензію на провадження господарської діяльності. Я переконаний, що саме міське підприємство, утворене громадою, зможе забезпечити ефективне управління тепловими активами міста. Це початок демонополізації ринку, яка необхідна для прозорого та справедливого  формування тарифу», – заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він також зазначив, що місто вже розпочало закупівлю техніки для «Київтеплоенерго». Вже придбано п’ять «аварійок», три екскаватори, кран-маніпулятор та лабораторію для визначення теплових втрат у мережах. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
14 Січня 2017 p. 22:09
Як ви думаєте, для чого провадяться постійні зміни формату платіжок? Я думаю, що це робиться з метою подальшого приписування штучних боргів споживачам. -----------------------------------------------------Часто при зміні форми платіжок споживачам штучно приписується борг, якого довести помилковість досить непросто, адже нові і старі форми платіжок, як правило, мають різні реквізити. Так, наприклад, АК "Київводоканал", при запровадженні нової форми платіжки ,починаючи з травня 2016 р. , штучно, просто так від стелі, поприписував борги побутовим споживачам. Далеко не всі добилися, щоб "помилково" приписаний борг не зазначався у платіжці. Тепер "Київводоканал" вимагає , щоб споживач у свій робочий час брав відпустку за власний рахунок і привозив до них оплачені квитанції та їх ксерокопії , і тоді споживач матиме можливість написати заяву про скасування штучного боргу... .Тобто, споживач на рівному місці, без ніякої своєї вини витрачає час, гроші і нерви, і ніякої компенсації йому за це не передбачено.