Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ «Київенерго» скаржаться на хронічні борги
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У «Київенерго» скаржаться на хронічні борги

У «Київенерго» відзвітували про фінансовий стан компанії. За даними прес-служби підприємства, заборгованість столичних споживачів перед «Київенерго» перевищила 2 млрд грн.

Заборгованість споживачів за теплову енергію перед «Київенерго» станом на 20 серпня 2014 року перевищила 2,1 млрд грн. В тому числі заборгованість споживачів перед компанією склала 1,7 млн грн, а накопичена заборгованість з компенсації різниці в тарифах на теплову енергію – 384 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії.

Найбільшими боржниками за тепло, як і раніше, залишаються житлово-експлуатаційні організації Києва – 0,93 млрд грн, а також відомчі установи та організації, що фінансуються з бюджету міста Києва – 0,74 млрд грн. 
 
Найгірша платіжна дисципліна відзначена у ЖЕО, розташованих в Шевченківському (212,2 млн грн), Голосіївському (153,2 млн грн) і Подільському (113,0 млн грн) районах. 
 
При цьому найбільшу заборгованість за тепло перед «Київенерго» серед комунальних ЖЕО має КП «Центр обслуговування споживачів Шевченківського району» – 209,3 млн грн, серед відомчих ЖЕО – ДП «Укржилсервіс» Державного управління справами – 28,8 млн грн, серед ЖБК та ОСББ – ЖК «Академічний-21» – 2,2 млн грн. 
 
Серед споживачів, що фінансуються з міського бюджету, найбільшими боржниками за спожиту теплову енергію є установи освіти, що фінансуються з районних бюджетів – 540,5 млн грн, а також лікувальні установи, фінансування яких здійснюється з міського бюджету – 144,9 млн грн. 
 
Так, вкрай незадовільні розрахунки мають Управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації – 69,7 млн грн та територіальне медичне об`єднання «Психіатрія» в місті Києві – 8,7 млн грн. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», багатомільйонний газовий борг «Київенерго» перед «Нафтогазом» утворився через невиконання ЖЕКами своїх зобов’язань, а також через бюджетне недофінансування компанії.
 
Коментарі (0)