Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ «Київенерго» відзвітували про борги споживачів за тепло
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У «Київенерго» відзвітували про борги споживачів за тепло

Заборгованість споживачів за теплову енергію перед «Київенерго» становить майже 2 млрд грн. Найбільшими боржниками залишаються житлово-експлуатаційні організації та населення столиці.

Заборгованість споживачів столиці за теплову енергію перед ПАТ «Київенерго» з початку 2015 року зросла на 223,5 млн грн та станом на 1 травня становить 1,98 млрд грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії.

Згідно з повідомленням, найбільшими боржниками за тепло, як і раніше, залишаються житлово-експлуатаційні організації (ЖЕО) Києва та населення – майже 1,4 млрд грн, а також відомчі установи та організації, що фінансуються з бюджетів – 368,9 млн грн. 
 
Заборгованість населення за послуги з централізованого постачання гарячої води та централізованого опалення наразі становить 466,1 млн грн. В тому числі заборгованість населення столиці за опалення складає 384,8 млн грн, а за гарячу воду – 81,3 млн грн.
 
Слід зауважити, що протягом квітня цього року заборгованість населення за послуги з опалення та гарячого водопостачання скоротилася на 60 млн грн за рахунок сплати населенням частини заборгованості за опалення в осінньо-зимовий період. Водночас, розрахунки за гарячу воду в квітні зменшилися на 7,6 млн грн.
 
Борг бюджетних організацій столиці станом на 1 травня становить 368,9 млн грн та зріс з початку 2015 року на 62,5 млн грн. В тому числі заборгованість установ та організації, які фінансуються з державного бюджету, становить 151,6 млн грн, з міського бюджету – 83,3 млн грн, з районних бюджетів – 134 млн грн. 
 
Протягом квітня бюджети в цілому зменшили заборгованість за теплову енергію перед компанією на 314,6 млн грн. Найменшими боржниками Компанії серед цієї категорії споживачів залишаються установи та організації, що фінансуються з міського бюджету Києва. Найбільші розрахунки в квітні продемонстрували установи та організації, фінансування яких здійснюється з районних бюджетів столиці (–233,3 млн грн). 
 
У «Київенерго» зазначили, що не мають інших фінансових джерел для погашення заборгованості за спожитий газ, крім розрахунків споживачів.  
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», вчора більше 3,5 тис. столичних споживачів відключили гаряче водопостачання. Найбільше відключень зумовлено проведенням гідравлічних випробувань.
 
Коментарі (0)