Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїТранспортУ «Київпастрансі» запустили електронну книгу скарг
Новини ЖКГ
19 Березня 2024 p.
18 Березня 2024 p.
15 Березня 2024 p.
14 Березня 2024 p.
13 Березня 2024 p.
12 Березня 2024 p.
08 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У «Київпастрансі» запустили електронну книгу скарг

Щоб залишити відгук чи скаргу в додатку, треба вказати номер маршруту, державний номер транспортного засобу чи його бортовий номер, зробити короткий опис проблеми і зазначити, коли було зафіксовано цю проблему.

Щоб залишити відгук чи скаргу в додатку, треба вказати номер маршруту, державний номер транспортного засобу чи його бортовий номер, зробити короткий опис проблеми і зазначити, коли було зафіксовано цю проблему.

КП «Київпастранс» розпочинає співпрацю зі Всеукраїнською книгою скарг «Каратєль». Тепер кожен охочий може висловити побажання та пропозиції до фахівців «Київпастрансу» за допомогою смартфону. Взаємодія відбуватиметься в межах вже існуючого проекту-опитування «Пасажирський контроль».

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Для мене дуже важлива думка пасажирів міського громадського транспорту, адже кожен відгук, кожна скарга дає змогу зробити послуги перевезення якіснішими та комфортнішими. Маю надію на плідну співпрацю з киянами та гостями столиці», – сказав директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Симонов.

Щоб скористатись сервісом «Каратєль», потрібно завантажити на смартфон однойменний мобільний додаток. У меню застосунку є опція «Книга скарг». На цьому екрані кожен зареєстрований користувач за допомогою смартфону може внести пропозиції або поскаржитися на порушення, надіславши пропозицію безпосередньо до КП «Київпастранс».

«Щоб залишити відгук чи скаргу в додатку, треба вказати номер маршруту, державний номер транспортного засобу чи його бортовий номер, зробити короткий опис проблеми і зазначити, коли було зафіксовано цю проблему. Також можна додати фото або відео для підтвердження своїх слів», – пояснив директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко.

Коли користувачі направляють скаргу через розділ «Книга скарг», то автоматично погоджуються з тим, що КП «Київпастранс» отримає персональні дані, які вони зазначили під час реєстрації в мобільному додатку.

Інтерактивний сервіс «Каратєль» доступний для платформ Android та iOS. Завантажити мобільний додаток можна за посиланням: http://karatel.org.ua.

 

 
Коментарі (0)